Povežite se sa nama

Crna Hronika

SAVJET PITA: Ko je dao policijsko obezbjeđenje advokatici Pajković?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Savjet za građansku kontrolu rada policije zatražio je od direktora Uprave policije Zorana Brđanina da informiše javnost po čijoj odluci i zbog čega je poslato službeno vozilo policije po advokaticu Mirjanu Pajković.

Podsjećamo, Pajković je juče prekinula štrajk advokata i odazvala se pozivu Višeg tužilaštva da po službenoj dužnosti zastupa osumnjičenog Nikšićanina L.K. za ubistvo tri godina mlađeg sugrađanina M.V.

„Savjet za građansku kontrolu rada policije zatražio je od direktora Uprave policije Zorana Brđanina da informiše javnost po čijoj odluci i zbog čega je poslato službeno vozilo policije po advokaticu Mirjanu Pajković kako bi zastupala svog klijenta i na osnovu kojih razloga bezbjednosti je, nakon zastupanja okrivljenog, advokatici Pajković određeno lično policijsko obezbjeđenje“, navode iz Savjeta.

Posebno se, kažu, Savjet interesovao ko je i u kojem roku izvršio odgovarajuće bezbjednosne procjene i da li je u obzir uzeta činjenica da je advokatica Pajković javno navela da se ne osjeća ugroženo i da joj niko nije direktno prijetio.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije