Povežite se sa nama

Vijesti

SD: Abazović pokazao da ne poštuje Cetinjane

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Posljednjom izjavom kojom je Abazovic pokazao da ignoriše poruku koji je juče građanska Crna Gora poslala sa Cetinja, “kočoperno” u njegovom stilu tvrdeći da će država garantovati da će sve proteći mirno 5. septembra, još jednom pokazuje da je on lično u službi velikodržavne srpske poltike, a partija na čijem je čelu trojanski konj preko koje će pokušati da satru i državu Crnu Goru, i sve sto je u njoj građansko i crnogorsko, saopštile su Socijaldemokrate Cetinja.

„URA slanjem dijametralno različitih poruka od strane predsjednika i potpredsjednice pokazuje da igra na kartu zbunjivanja javnosti, uporno prikrivajući suštinu – da su svi oni skupa građanski paravan za ulazak na velika vrata Crne Gore u “srpski svet”.

Nažalost njihovu, a na sreću naše drzave, građanska Crna Gora je svjesna prevare koju im je URA servirala, pokušavajući da pod izgovorom potrebe za promjenama “proda” priču da će uspjeti da sa slaviteljima Podgoričke skupštine demokratizuje Crnu Goru.

Juče je Cetinje svima poslalo poruku da to neće dozvoliti, a ako se vlast ne dozove pameti, u još većem broju će to učiniti i 5. septembra“, poručili su iz SD-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije