Povežite se sa nama

Vijesti

SD CETINJE: Abazovićevo „pomirenje“ je nasilje, a „teroristi“ su goloruki građani

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Juče je nasilno ugušena pobuna ne Crnogoraca, ne komita, ne dijela pravoslavaca, ne pobornika CPC, već antifašista i onih koji se bore za sekularnu državu u kojoj smo svi jednaki, saopštile su Socijaldemokrate.

– Juče smo saznali da su Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, kao i ova Vlada, spremni da satru sopstvene građane zarad interesa drugih država. I spremni da vrhovni duhovnički čin pretvore u čin pod oklopnim. vozilima, mecima i suzavcima, koga se srami čitava država, pa i oni koji su ga podržavali – saopšteno je iz SD-a.

Juče smo, kako dodaju, saznali i da je „bratska ljubav i pomirenje“ Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića nasilje, a da su „teroristi“ i oni koji „napadaju ustavni poredak“ goloruki građani.

– Građani koji su koristili svoje pravo da izraze nezadovoljstvo i protiv kojih je primijenjena sila pod nekoliko izgovora, od kojih će se, vjerujemo, većina ispostaviti netačnim i lažnim – kazali su iz SD-a.

Saznali smo i, dodaju, da smo mi, građani Crne Gore, dostojni nje i njenog antifašističkog, kulturnog i istorijskog nasljeđa.

– A da ova nasilna, klerofašistička vlada, koja te termine često (zlo)upotrebljava, kao i oni koji takvoj vladi uporno omogućavaju opstanak, nijesu dostojni ničega, a posebno ne svojih građana – zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije