Povežite se sa nama

Vijesti

SD: Pozivima na informativni razgovor policija vrši politički pritisak, batina ima dva kraja

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Socijaldemokrate Crne Gore osuđuju očigledan politički pritisak koji Uprava policije vrši pozivanjem učesnika protestnog skupa na Cetinju na informativne razgovore, poručili su iz te partije.

Dodaju da ovo nije prvi put od dolaska nove vlasti i “slobode” u Crnu Goru da se policija sasvim očigledno stavlja na stranu vladajuće većine progoneći opoziciono orijentisane građane i predstavnike političkih partija.

-Ovim putem saopštavamo nadležnim organima da ćemo se vrlo rado odazvati njihovim pozivima i da nas na taj način neće uspjeti zaplašiti. Radi se o istim onim ljudima koji su ponosno prkosili vašim suzavcima, šok bombama i gumenim mecima. I opet ćemo, uprkos svim pritiscima kojima se sramno služite zloupotrebljavajući državne resurse. Zato se, gospodo iz vlasti i Uprave policije, ne igrajte građanskim mirom u Crnoj Gori. Ostavite sve nas sa ove strane, koje god vjere i nacije bili, da živimo u miru kao što smo to činili svih ovih godina. Jer, kao što znate, batina ima dva kraja- zaključili su iz SD.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije