Povežite se sa nama

Vijesti

SD: Poznati srpski nacionalista na Cetinju znači da je vlast vjerovatno inscenirala napad

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Najnoviji snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pokazuju prisustvo Dragana Ivanovića, “junaka sa Košara” i prepoznatog srpskog nacionaliste, jasno govore u prilog tome da je ovaj događaj najvjerovatnije insceniran od strane vlasti kako bi se pokušalo naći opravdanje za zvjersko ponašanje pripadnika Uprave policije i maltretiranja i zasipanje mirnih protestanata na Cetinju ogromnim količinama šok bombi i suzavaca, smatraju Socijaldemokrate.

„Na posljednjem snimku vidi se Ivanović kako licu sa Molotovljevim koktelom sugeriše kuda da ide i šta da radi. Reklo bi se, baš u vrijeme kada je koktel bačen u pravcu policije. Nevjerovatno je da, pored svih video snimaka koji kruže društvenim mrežama, nadležni organi još uvijek nijesu priveli pravdi vinovnike ovog događaja.“

Sada je i više nego očigledno da i premijer Krivokapić, i potpredsjednik Vlade Abazović, i “odlazeći” ministar unutrašnjih poslova Sekulović štite upravo one koje su oni angažovali kako bi im dali povod da mirne protestante na Cetinju zaspu gomilom suzavca, šok bombi i gumenih metaka“, navodi se u saopštenju SD-a.

„Ovim putem apelujemo na nadležne da što prije sankcionišu vinovnike ovog događaja, a članove Vlade Crne Gore da, preuzimajući odgovornost za pokušaj guranja Crne Gore u građanski rat kako bi sačuvali svoje funkcije, koliko je danas podnesu ostavke, nakon čega bi se formirala tehnička Vlada koja će pripremiti vanredne parlamentarne izbore“, zaključuje SD.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije