Povežite se sa nama

Društvo

SEKULIĆ: Tuče nije bilo, sin Andrije Mandića me je udario

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako je bilo kako oni kažu, postavio bih pitanje liderima DF: zašto su poslije fizičkog napada na mene hitro napustili hotel, ne čekajući da dođe policija i hitna pomoć, koju su pozvali zaposleni hotela – kaže Sekulić, napominjući da je incident zabilježen na nadzornim kamerama hotela

Biznismen crnogorskog porijekla Dejan Sekulić negirao je ocjene iz medijskih objava lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića i Andrije Mandića da ih je on fizički napao u hotelu „Mažestik“, već je konstatovao da je protiv Ilije Mandića, koji ga je udario u lobiju hotela, podnio krivičnu prijavu. Sekulić je zbog incidenta u poznatom beogradskom hotelu, osim protiv sina Andrije Mandića, podnio krivične prijave i protiv čelnika Fronta Kneževića i Mandića.

U saopštenju DF-a, koje je izdato nekoliko dana nakon dešavanja u „Mažestiku“, lideri Fronta su optužili Sekulića da je dio ,,Đukanovićevog kriminogenog režima“, navodeći da ta struktura ljudi ,,i dalje misli da mogu da fizički nasrću na političke neistomišljenike i biju Srbe, čak usred Beograda“.

– Ljudima iz Đukanovićevog kriminogenog režima definitivno je odzvonilo, i sad je to jasnije nego ikada, i upravo su zato toliko nervozni kada shvate da ne mogu sa DF vlastite probleme da rješavaju u starom maniru – uvredama, batinanjem i zastrašivanjem – ističe se u saopštenju DF-a.

Prema saopštenju Fronta, Sekulić, kojeg lideri DF-a ne poznaju, napao ih je u lobiju hotela.

– Ničim izazvan započeo je verbalni sukob u holu hotela „Mažestik“ nasrćući na lidere DF-a, fizički ih ugrožavajući i nazivajući ih „plaćenicima“ i ,,izdajnicima“. Navikli na česte napade Đukanovićeve agenture u Crnoj Gori, lideri DF-a su preduzeli sve da izbjegnu neprijatni incident i, zahvaljujući nekim građanima Beograda koji su morali intervenisati, pacifikovali su njegov agresivni nastup – ističe se u saopštenju Demokratskog fronta koje su prenijeli mnogi srpski mediji u Srbiji i Crnoj Gori.

U reagovanju za Pobjedu, biznismen Sekulić ističe da se radilo o „svjesno plasiranim lažima“ kojim Knežević i Mandić pokušavaju da izbjegnu vlastitu krivicu za incident u ,,Mažestiku“. Napominje da mu se, u 65 godina života od kojih 46 živi u Beogradu, nikada nije desio „sukob ove vrste“.

Ističe da je bio u verbalnom obračunu sa Kneževićem, da su se gurkali u lobiju „Mažestika“ i da je kasnije svako otišao na svoju stranu.

– Napominjem da nije bila tuča, jer nisam učestvovao u tuči, bio sam napadnut od Ilije Mandića, sina Andrije Mandića, koga su nahuškali na mene Milan Knežević i Andrija Mandić. Moram reći da su napravili čin za nezaborav, sa posledicama o kojima nisu razmišljali. Iskoristili su sva moguća podmetanja, koja su meni strana, da me kompromituju u javnosti, počev od navodnog poklanjanja slike Jaroslava Čermaka „Crnogorci idu u boj“, predsedniku Milu Đukanoviću, iako je lično Duško Knežević u razgovoru za portal ,,Borba“ 5. januara 2021, jasno izjavio da je baš on tu sliku poklonio Milu Đukanoviću i priložio dokument kojim potvrđuje vlasništvo nad njom. Da li to DF i rođak Duška Kneževića, Milan Knežević pokušavaju da rehabilituju Duška Kneževića i izvrnu činjenice – pita se Sekulić.

Navodi da su lideri DF-a objavili potpunu neistinu o događaju u Beogradu.

– Začuđujuće je da lideri DF-a nijednom nisu spomenuli napad Ilije Mandića na mene, sina Andrije Mandića, dok sam sedeo u fotelji hotela „Mažestik“, bez mogućnosti da se branim. Ilija Mandić mi je prišao 10 do 15 minuta nakon verbalne rasprave i guranja sa Milanom Kneževićem i na nedostojan način me udario, dok sam sedeo. Razjareni momak od 22 godine me udara, čoveka od 65 godina, u prisustvu svoga oca, uglednog političara koji to podržava – opisuje incident Sekulić, dodajući da su, odmah nakon toga, Mandić i njegov sin, kao i Knežević žurno napustili mjesto događaja.

– Ako je bilo kako oni kažu, postavio bih pitanje liderima DF: zašto su posle fizičkog napada na mene hitro napustili hotel, ne čekajući da dođe policija i hitna pomoć, koju su pozvali zaposleni hotela – kaže Sekulić, napominjući da je incident zabilježen na nadzornim kamerama hotela.

Sekulić je, kako je već pisala Pobjeda, zbog dešavanja u beogradskom hotelu i fizičkog napada na njega podnio krivične prijave sa kompletnom medicinskom dokumentacijom MUP-u Srbije i nadležnom Tužilaštvu u Beogradu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije