Povežite se sa nama

Vijesti

SKANDAL NA SJEDNICI VLADE: Žena Marka Milačića “otela” Upravu za šume od DF-a i postavila čovjeka svoga muža na tu funkciju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Generalna sekretarka Vlade Žana Milačić Praščević postavila je danas na sjednici Vlade na mjesto direktora Uprave za šume Srđana Pejovića, člana Prave Crne Gore iz Mojkovca, saznaje Borba.

Inače, prema dogovoru parlamentarne većine i premijera Zdravka Krivokapića rukovodeća pozicija u tom državnom preduzeću bila je namijenja za kandidatu kojeg bi predložio DF.

Međutim, Milačić Praščević koja je na mjestu generalnog sekretara zamijenila otpuštenog Boža Milonjića, nastavila je sa misijom sabotiranja i progona kadrova DF-a u javnim preduzećima i postavljanjem članova partije njenog supruga na pozicije koje je prema dogovoru parlamentarne većine pripadalo DF-u.

DF je za poziciju direktora Uprave za šume predložio Pljevlaka Slavišu Lučića, ali generalna sekretarka je na svoju ruku imenovala Pejovića čiji izbor su jednoglasno podržali svi ministri na današnjoj sjednici Vlade.

Nema sumnje da će i prenaglašena samoinicijativnost generalne sekretarke prilikom kadriranja biti tema pregovora koje će narednih dana članice parlamentarne većine voditi sa premijerom Krivokapićem oko rekonstrukcije Vlade.

Podsjećamo, Milačić Praščević je nedavno za predsjednika i članove Borda direktora Barske plovidbe postavila kadrobe iz Prave, iako je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić za te pozicije predložio kadrove DF-a.

Identičan scenario viđen je i u Crnogorskoj plovidbi kao i u Nacionalnim parkovima gdje je supruga Marka Milačića samoinicijativno postavljala na čelne funkcije osobe iz Prave Crne Gore, a sve na uštrb DF-a, za čije kadrove su prema ranijem dogovoru namijenjene te pozicije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
flamantes
flamantes
30.09.2021. 23:05

oči povadili jedni drugima da Bog da

Sponzor

Najčitanije