Povežite se sa nama

Društvo

ŠKRELJA: Premijer da objasni zloupotrebu Vladinih vozila

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik DPS-a Luiđ Škrelja pozivao je premijera Zdravka Krivokapića da pojasni javnosti po kojem osnovu njegovi ukućani koriste službena vozila Vlade Crne Gore tokom privatnih posjeta inostranstvu

„Nakon što su, ne tako davno, gazili građane Crne Gore, službeni automobili u službi Krivokapićeve porodice sada su zaduženi za ekskurzije po Beogradu, što je samo još jedna od ozbiljnih zloupotreba kojima pribjegava Vlada. Od čovjeka koji je, manirom okorjelog populiste, prvog dana mandata u Vladu došao taksijem, Krivokapić je za kratko vrijeme vozni park Vlade Crne Gore pretvorio u taksi službu za porodične potrebe“, piše u saopštenju.

Škrelja ističe da je dodatni skandal što funkcioneri Vlade, mijenjaju tablice na vozilima i, kako navodi, skidaju službene ne bi li mogli da državna vozila koriste u privatne svrhe.

„Računajući na to da će Krivokapić ili oćutati, ili demagoški odgovoriti kako se on žrtvuje, a da je njegova porodica izložena nezapamćenom progonu, ipak ga podsjećamo da je u pitanju djelo za koje su predviđene zakonske sankcije. Zato je dužan da javnosti objasni, šta se to dešava sa Vladinim voznim parkom i zašto se automobili koriste nenamjenski, u porodične i privatne svrhe“, zaključuje se.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije