Povežite se sa nama

Društvo

ŠKRELJA: Zbog nedostatka sredstava policije ugrožena sigurnost građana

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Skandalozne informacije koje čujemo ovih dana, da zbog nedostatka sredstava i opreme ulcinjska policija nije mogla da “pokrije“ glavne alternativne saobraćajnice tokom prošlonedjeljnog uviđaja ubistva, zaista ulivaju strah i otvaraju pitanje bezbjednosti svih građana koji finansiraju državni aparat, smatra poslanik DPS Ljujiđ Škrelja.

To što Vlada i resorni ministar Sekulović, pokušavaju da nađu opravdanje u činjenici da budžet nije usvojen, prema mišljenju Škrelje, djeluje licemjerno.

„Kao da neko treći treba da obezbijedi donošenje budžeta, a ne oni koji čine izvršnu vlast, izabranu od vladajuće većine?! To što se oni nalaze pod ucjenama Demokratskog fronta, i što su pristali da budu ministri sa takvom vladajućom većinom, zaista nije problem koji treba da se tiče građana. Uprava policije dovedena je u situaciju da njeni pripadnici ne mogu da odgovore osnovnim zadacima i poslovima iz svoje nadležnosti, što vjerujemo raduje razne kriminalce i prestupnike. Za to kao i ugroženu bezbjednost građana, formalna i suštinska odgovornost, pripada nesposobnoj Vladi i istom takvom resornom ministru“, ocijenio je Škrelja u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije