Povežite se sa nama

Svijet

SLUČAJ STARATELJSTVA: Odobreno da Britni Spirs angažuje svog advokata

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni dozvolila je američkoj pjevačici Britni Spirs da angažuje svog advokata nakon potresnog svjedočenja o „nasilnom“ starateljstvu koje kontroliše njen život već 13 godina.

Peni je odobrila da Spirsovu zastupa bivši državni tužilac Metju Rozengart, koji je oca Britni Spirs pozvao da se odmah odrekne starateljstva nad pjevačicom.

„Ako ovo nije nasilje, ne znam šta je“, rekla je Spirs rekavši da joj je otac Džejms Spirs kao staratelj zabranio da pije kafu, uzima vitamine za kosu, a oduzeo joj je i vozačku dozvolu.

Advokatica Džejmsa Spirsa, Vivian Torin je rekla da on ne planira da prekine starateljstvo nad ćerkom rekavši da joj on uvijek želi najbolje.

Džejmi Spirs je dobio kontrolu nad ćerkinim ličnim i profesionalnim poslovima u starateljstvu dodijeljenom po sudskom nalogu 2008. godine.

Starateljstvo mu je prvobitno dodijeljeno pošto je pop zvezda smještena u bolnicu usljed zabrinutosti zbog njenog mentalnog zdravlja.

Britni je tokom postupka imala advokata kog joj je dodijelio sud, a sada je prvi put dobila priliku da sama angažuje advokata.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije