Povežite se sa nama

Vijesti

SNP: Iza cijele ujdurme oko ustoličenja stoji Đukanović

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Izjava Mila Đukanovića da će biti na Cetinju 5. septembra kako bi „branio čast Crne Gore“ nedvosmislena je potvrda da iza cijele ujdurme oko ustoličenja mitropolita Joanikija stoji upravo Đukanović i njegova Demokratska partija socijalista, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partija (SNP).

-Kao mnogo puta u karijeri, Đukanović se i ovog puta sakrio iza tzv. patriota i komita, pokušavajući da zamaže oči, prije svega, međunarodnoj javnosti da je on glavni inspirator protesta protiv intronizacije našeg mitropolita. Ipak, kako narodna mudrost kaže, „u laži su kratke noge“, a to je danas Đukanović i pokazao.

Ovaj prevaziđeni političar, koji još uvijek vjeruje da vodi glavnu riječ u Crnoj Gori, ne zaslužuje da bude na funkciji koju trenutno pokriva. Koliko je on daleko od realnosti govori upravo pokušaj da, zajedno sa svojim, svakog dana sve malobrojnijim pristalicama, određuje mjesto ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog- naveli su iz SNP-a.

Poručili su kako se nadaju da će u našoj državi profunkcionisati i Tužilaštvo.

-Ali nezavisno, nepristrasno i profesionalno, pred kojim će Đukanović morati da objasni današnji poziv na pobunu protiv jednog tradicionalnog, viševjekovnog vjerskog čina koji je utemeljen na Cetinju.

Na kraju, SNP želi da svečani čin ustoličenja mitropolita Joanikija protekne u najboljem redu, u duhu istinskih hrišćanskih vrijednosti, koje će, sigurni smo, nadvladati Đukanovićev sistem laži, prevara i krađe- navode iz SNP-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije