Povežite se sa nama

Politika

SOCIJALDEMOKRATE: Carević da skloni ruke od imovine Crne Gore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Socijaldemokrate su poručile predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću da skloni ruke od imovine u vlasništvu države Crne Gore, a da Karađorđevićima ili bilo kome prepiše imovinu na Krimovici i u Lastvi Grbaljskoj koja je upisana na njegovo ime.

“Konstatacija predsjednika Opštine Budva, Marka-Bata Carevića, da imovinu na Svetom Stefanu i Miločeru treba, kako on reče, “vratiti” Karađorđevićima nije ništa drugo do nastavak anticrnogorske politike koju Carević u Budvi sprovodi evo već pet godina”, navodi se u saopštenju.

Sada je, kako kažu iz SD-a, osvajanjem državne vlasti, dobio dodatni vjetar u leđa za svoje naume.

“Osim što aktivno sprovodi antibudvansku politiku dovodeći u nekad prijestonicu crnogorskog turizma trubače i najavljujući održavanje Guče u jednom primorskom mjestu, Carević je sada naumio i da, vodeći se ličnim primjerom, tuđu zemlju prepiše dijelu svojih nalogodavaca”, kazali su iz SD-a.

Oni su imali poruku  za Carevića.

“Ovim putem mu poručujemo da skloni ruke od imovine u vlasništvu države Crne Gore, a da Karađorđevićima ili bilo kome drugom ko mu se sviđa slobodno prepiše imovinu na Krimovici i u Lastvi Grbaljskoj koja je upisana na njegovo ime. Naravno, tu ne mislimo na onu imovinu koju je nezakonito otuđio od države Crne Gore, već isključivo na onu koja je legalno njegova. Ovu prvu bi, da je sreće, trebao da vrati državi uz adekvatno obeštećenje”, zaključili su iz te partije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije