Povežite se sa nama

Vijesti

SPAJIĆ I KRIVOKPIĆ KRENULI U TOKIO: Za koga li će oni tamo navijati i ko ih je uopšte zvao?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i premijer Zdravko Krivokapić otputovali su u Tokio, gdje se održavaju Olimpijske igre

Spajić je fotografiju iz aviona objavio na svom Tviter nalogu.

„Tokio, stižemo. Premijer profesorski“, napisao je Spajić.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Obrad Pavlović
Obrad Pavlović
22.07.2021. 22:19

Veliki broj samuraja, nindži(izostale su nindža kornjače) regularnih jedinica japanske vojske uputila se prema svetoj planini Fudžijama. Čitava akcija se odvijala u dubokoj tajnosti, jer se nije znalo da li prijeti nekakva prirodna katastrofa?! Tek se naknadno saznalo da dolaskom premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića u Zemlju Izlazećeg Sunca, postoji realna opasnost da rečeni pomjeri Svetu Planinu: Nije bilo veće panike u Japanu još od vremena kad je Crna Gora zajedno sa Rusijom objavila rat Japanu.
Interesantno da je sa Premijerom otputovao i Milojko Spaić. Moguće da se nešto zabunio misleći da je Japan u Kini, pa da tamo može da nas usreći sa još jednom ratom kredita za autoput. A možda Zdravkiša premjesti, snagom vjere, ma šta to značilo, SVETU PLANINU u Kinu i da to bude umjesto slijedeće tranše. Ko ne vjeruje neće vidjeti, ali nijesu mnogo bolje šanse da nešto vide ni onih koji vjeruju. No da nam nije ovakvih funkcionera ne bi se imali čemu podsmjehnuti!

Sponzor

Najčitanije