Povežite se sa nama

Društvo

SPAJIĆ: “Mercedesa sam kupio od svog novca”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

 

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao je da je Mercedes GLE proizveden 2020. kupio od svog novca zarađenog u inostranstvu

On je reagovao nakon što ga je jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević indirektno optužio da je luksuzno vozilo imovina stečena kriminalom.

Spajić je Agenciji za sprječavanje korupcije prijavio kupovinu automobila marke “mercedes” najnovije klase GLE 300D 4 MATIC.

U kartonu o izvještaju imovine, u koji je Portal Dana imao uvid, piše da je izvještaj ažuriran 2. jula, kada je Spajić prijavio kupovinu ovog automobila.

Spajićev automobil je jedan od najskupljih modela, a ministar je odlučio da kupi primjerak koji je 2020. godište.

“Trideset godina su kupovali auta od državnih para i niste ih pitali kako je to moguće. Mene pitate kako je moguće da sam za svoje, trudom zarađene pare u Japanu i Singapuru, kupio auto da ne bih jahao državu i koristio službeno u privatne svrhe. I još sam bio drzak da to prijavim. Dosad se ulazilo u vladu da bi se obogatilo, a ja sam ušao bogat u Vladu da iskreno pomognem svojoj zemlji. Ako vam ne odgovaram kao ministar, smijenite me na Skupštini”, napisao je Spajić na Tviteru.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije