Povežite se sa nama

Društvo

SPOT NATO-A NIJE NOV: U spotu je vojnik Čanjak koga su, navodno, tukle patriote

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Iako su gotovo svi crnogorski mediji, uključujući i naš portal, objavili informaciju da je „NATO objavio video povodom Dana državnosti Crne Gore“ – iz čega bi se mogao steći utisak da je materijal nastao uoči današnjeg praznika – ipak je gotovo istovjetna informacija, sa istim video materijalom objavljena i na današnji dan prošle godine, što znači da video nije nov.

https://www.portalanalitika.me/clanak/pogledajte-kako-je-nato-cestitao-crnoj-gori-dan-drzavnosti-video

No, ne bi u ponovljenom spotu ništa bilo sporno, da njegov glavni akter nije vojnik Radomir, koji je početkom ove godine bio akter i navodnog incidenta na Bogetićima. Naime, vojnik Radomir Čanjak, objavio je na društvenim mrežama da je prilikom blokade u Bogetićima (zbog spornih izmjena odredbi Zakona o državljanstvu), „napadnut od strane crnogorskih komita“.

Uprava policije i Ministarstvo odbrane tom prilikom su najavili „da provjeravaju šta se dogodilo“, kao i da su “resursi Vojske i MO stavljeni na raspolaganje Čanjaku i njegovoj porodici”. No, epilog slučaja još se nije dogodio.

Sudeći po nezvaničnoj informaciji – da se vojnik Čanjak trenutno nalazi na prinudnom odmoru – ne bi se reklo da je on bio nevin u incidentu (ako ga je uopšte i bilo).

Uostalom, vojnika koji bi po prirodi stvari morao biti patriota, teško je zamisliti u svađi ili tuči sa patriotama. Izgleda da tu nešto ne štima.

https://m.cdm.me/politika/ministarstvo-odbrane-i-vojska-ispituju-slucaj-vojnika-canjak/

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije