Povežite se sa nama

Vijesti

SRDAČAN SUSRET: Đorđe Radulović ugostio Veru Kirović, predsjednicu Asocijacije dijaspore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović ugostio je danas u svom kabinetu predsjednicu Asocijacije dijaspore Crne Gore Veru Kirović koja je prije tri dana prisustvovala skupu na Cetinju upriličenom protiv ustoličenja Mitropolita Joanikija.

Ona je tada na svom Fejsbuk profilu prizivala “crnogorsko proljeće”, a imala je poruku i za neprijatelje i izdajnike kojima je poručila da nikada neće kročiti na Cetinje!

-Koliko ima do Cetinja? Prijatelj do njega stiže za 5 minuta hoda, a neprijatelj NIKAD! Moj je život planinski i gorski, volim ovaj kamen crnogorski. CRNA GORO MIRIŠE PROLJEĆE, KO TE VOLI TAJ TE IZDAT NEĆE-poručila je Kirović na svom Fejsbuk profilu uz objavljivanje slika sa protestnog skupa sa Cetinja.

Tri dana kasnije Kirovićku je u svom kabinetu ugostio šef crnogorske diplomatije Đorđe Radulović.

Kirović je na Fejsbuk profilu saopštila da je u veoma srdačnoj atmosferi razgovarala sa Radulovićem o dosadašnjim aktivnostima Asocijacije dijaspore, kao i o budućim projektima koje će nastaviti zajednički organizovati, baš kao u doba kada je Srđan Darmanović rukovodio Ministarstvom spoljnih poslova.

-Predsjednica Asocijacije dijaspore Crne Gore Vera Kirović se sastala sa Ministrom vanjskih poslova g-dinom Đorđem Radulovićem u MVP Crne Gore. U veoma srdačnoj atmosferi razgovarano je o dosadašnjim aktivnostima Asocijacije dijaspore, kao i budućim koje se dotiču saradnje iseljenika/dijaspore sa matičnom državom. Asocijacija dijaspore je u svom dosadašnjem radu prepoznata kao partnerska organizacija institucijama sistema i MVP, što će se kroz buduće aktivnosti i projekte organizacije nastaviti- stoji u objavi Asocijacije dijaspore Crne Gore na čijem je čelu Vera Kirović.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije