Povežite se sa nama

Društvo

SRETEN VUJOVIĆ: Krivokletnik Joanikije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Piše: Sreten Vujović

Mitropolit crkve Srbije, Joanikije Mićović, koju su „da se Vlasi ne dośete“ imenovali kao Srpska pravoslavna  crkva, upravo sa razloga poistovjećivanja „srpstva“ i pravoslavlja u skladu sa ustaljenom praksom Njegovog Visokoanatemstva Amfikusa Diabolicusa, počinje i sam sa kletvama:  Ako neće mir, onda će uzeti prokletstvo. A ko neće da uzme mir Božji, onda će uzeti prokletstvo Svetoga Petra. I ja ih upozoravam da ne srljaju na prokletstvo.“ Je li ovaj namjesnik  beogradskog paśaluka lud ili mu samo noge bazde?! Ovi krivokletnici i podvodači sirotih mladića na homoseksualno-pedofilske orgije se pozivaju na Sv. Petra Cetinjskog, čije mošti su zajedno sa onima Sv. Vasilija Ostroškog 1918. godine kanili spaliti i iživljavali se u Nikšiću, mokreći po njihovim improvizovanim kovčezima, prepadaju vrapce i ostalu niskoleteću živinu svojim bajalicama!

Jedina istina je da je ova paravjerska družina oličenje sotonskog zla i da oni koji u tome zlu žive, od njega moraju i stradati! Zato  su izjave koje plasira Jaonikoje, prijeteći „praznom puškom“ samo naznaka onoga što ga neminovno čeka od Vrhovne Pravde (Giustizia Suprema)!

Pominjao sam više puta još za vrijeme ovozemaljskog trajanja Amficusa Diabolicusa da su njegove kletve direktna preporuka za Raj! Ove koje nam „emituje“  Jaonikoje, kandiduju svakog istinskog hrišćanina da śedne sa desne strane Oca i Sina!

„Boj se onog ko je sviko
bez golema mrijet jada“!

Živi bili pa viđeli; stiće vas vlastite kletve!

 

Izvor: Skala radio

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Banja CT
Banja CT
31.08.2021. 03:53

V a z d a !

Sponzor

Najčitanije