Povežite se sa nama

Region

SRPSKO TUŽILAŠTVO: Istražujemo tuču crnogorskih političara

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je za Nova.rs da je došlo do incidenta u beogradskom hotelu “Mažestik”, u kome je, prema riječima biznismena Dejana Sekulića, došlo do fizičkog obračuna u kome je Sekuliću slomio nos sin jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića. Toj tuči je prethodila svađa i fizički kontakt Sekulića i Milana Kneževića, takođe jednog od lidera DF.

U Tužilaštvu za portal Nova.rs navode da su naložili policiji da dostavi kompletan izvještaj o svemu i sa podacima svih učesnika, kao i opisom radnji koje su preduzeli.

“Tražili smo ljekarske liste, video zapis, a ako postoji, i spisak sa podacima očevidaca, odnosno svjedoka, ako ih je bilo. Nakon toga odlučićemo da li ima krivičnog djela ili prekršaja i protiv koga“, kažu u Tužilaštvu.

Podsjećamo, Sekulić, biznismen i kum Duška Kneževića tvrdi da mu je sin Andrije Mandića slomio nos nakon svađe i fizičkog kontakta sa Milanom Kneževićem.

Sekulić je optužio Mandićevog sina Iliju da ga je udario šakom i dodao da je svemu prethodila žustra polemika sa Kneževićem u toku koje su u jednom trenutku nakon fizičkog kontakta i završili na podu beogradskog hotela “Mažestik”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije