Povežite se sa nama

Vijesti

SVE BROJNIJI: Danilovgrađani brane transparent, istrajno šalju podršku Cetinju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Jasnu poruku „Danilovgrad je uz Cetinje“ poslali su građani jutros opet kada su postavili transparent podrške Prijestonici, a istrajnost dokazuju i večeras, okupljanjem ispred transparenta i porukom da će ga čuvati koliko god je potrebno, piše Antena M.

Tenzije su u tom gradu večeras naročito izražene, jer se grupa okupila u dvorištu crkve kojima, po svemu sudeći, transparent smeta, a istovremeno se okuplja grupa koja će čuvati plakat cijele noći.

Podsjećamo, transparent “Danilovgrad je uz Cetinje”, koji je do sada tri puta zapaljen, danas je četvrti put postavljen u tom gradu u znak podrške crnogorskoj Prijestonici.

.Iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije najavljeno je da će njihov član većeras i neposredno pratiti postupanje policije kako bi se osigurala blagovremena i profesionalna primjena policijskih ovlašćenja, osigurala zaštita ljudskih prava i očuvao redovan i stabilan javni red i mir

– Savjet za građansku kontrolu rada policije prati postupanje policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad i s tim u vezi je ostvarena direktna komunikacija sa direktorom Uprave policije i starješinama policije – navedeno je iz ovog tijela.

Građanski aktivista i nekadašnji član ovog savjeta Aleksandar Zeković naveo je na Tviteru da Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve treba da doprinese deeskalaciji tenzija u Danilovgradu, koje su večeras naročito izražene.

>>>Zeković: MCP da doprinese deeskalaciji tenzija u Danilovgradu<<<

– Danilovgradski paroh treba da je dio rješenja, a ne podsticanja problema – ocijenio je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije