Povežite se sa nama

Region

SVE IZMISLILE ZBOG TATINOG REJTINGA: MUP Srbije razgovarao sa kćerkama Zdravka Krivokapića, nijesu ponudile ni jedan dokaz da su ugrožene!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da je provjerama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbjednosti ćerki predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Uz to, srpska policija, s obzirom na to da je riječ o štićenim ličnostima u Crnoj Gori, preduzima mjere njihovog obezbeđenja dok borave u Beogradu i sa ćerkama Krivokapića ima redovan telefonski kontakt. One se do sada policiji nisu požalile da se osjećaju ugroženo u Srbiji.

“Napominjemo da je policija nakon verbalne note Ambasade Crne Gore u Beogradu kojom je zatraženo preduzimanje mjera na njihovoj bezbjednosti, ponovo razgovaralo sa ćerkama crnogorskog premijera i policijskim službenikom Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i niko od njih nije iznio konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju njihove bezbjednosti”, ističu iz MUP-a Srbije.

“Ističemo da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, takođe, od nadležnih bezbjednosnih službi zatražilo mišljenje i da je nakon provjera konstatovano da ne postoje konkretna saznanja koja bi ukazala na mogućnost ugrožavanja njihove bezbjednosti”, navode iz ovog ministarstva.

“Srbija je bezbjedna zemlja i policija je tu da brine o bezbjednosti svakog građanina. Smatramo da je neozbiljno i tendenciozno da ukoliko se osjećaju nebezbjedno, ćerke crnogorskog premijera to prvo saopšte medijima, a da pritom ne obavijeste policiju”, zaključuju iz MUP-a Srbije u svom saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije