Povežite se sa nama

Društvo

TADIĆ: Sumnjamo da neko namjerno podmeće požare u Nikšiću, policija da istraži

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Nikšić Slavko Tadić saopštio je da vatrogasno-spasilačka ekipa već tri dana gasi šumski požar na reonu Konjsko-Lukavica.

Saopštio je da je su danas morali u pomoć da pozovu i Upavu policije, kako bi prijavili „nelogične svari koje se dešavaju na ovom potezu“.

„Naime, radi se o tome da osnovano sumnjamo da neko sve ovo vrijeme namjerno podmeće požare. Čak se i desila situacija da je izgorjela brvnarica koja nije bila u opožarenom prostoru, imamo i video snimak. Čim postojeći požar lokalizujemo pojavi se novi u vidokrugu“, rekao je Tadić.

U dogovoru su, saopštio je, sa Avio-helikopterskom jedinicom da i sljedeće jutro pomognu iz vazduha, kao što su činili i predhodna tri dana.

„Zahvalni smo im ‘do neba’. Nadamo se da će UP pronaći neodgovorne i slobodno mogu reći nenormalne počinioce i procesuirati ih. U posljednjih nedjelju dana imamo više nego alarmantnu situaciju na teritoriji naše, po prostranstvu, najveće opštine u Crnoj Gori, tako da još jednom apelujemo na građane da paze prilikom korišćenja vatre na otvorenom prostoru, a na drugare iz Uprave policije da pojačaju kontrolu i privedu sve koji su sumnjivi kao potencijalni podmetači požara“, kazao je Tadić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije