Povežite se sa nama

Vijesti

TANKA ARGUMENTACIJA: Hotel Grand zatvaraju zbog neizdavanja računa od ukupno šest eura

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Uprava prihoda i carina naložila je zatvaranje hotela Grand na Cetinju, potvrđeno je Pobjedi iz menadžmenta hotela. Prema informacijama Pobjede, sačinjen je zapisnik, a hotelu je naloženo da do sjutra u devet časova objekat zatvori i sve goste zamoli da ga napuste.

Rješenje o zabrani djelatnosti hotelu uručeno je zbog neizdavanja fiskalnih računa ukupne vrijednosti šest eura, javlja portal Analitika.

U rješenju koje je danas izdala Uprava prihoda i carina navodi se da je preduzeću Izbor iz Bara, koje je vlasnik cetinjskog hotela zabranjeno obavljanje djelatnosti 90 dana.

U rješenju je navdedeno i da je utvrđeno da troje zaposlenih nije prijavljeno na obavezno socijalno osiguranje.

Direktor hotela Vesko Pajević kazao je Portalu Analitika da su inspekcije dva puta ove sedmice dolazile i pregledale svu dokumentaciju koju, kako ističe, uredno vode tokom cijelog poslovanja.

U Odsjeku za pružanje usluga poreskim obveznicima Uprave prihoda i carina su Portalu Analitika rekli da je riječ o redovnim aktivnostima i da vanrednih kontrola nije bilo.

„Inspektori Uprave prihoda i carina u sklopu redovnih aktivnosti svakodnevno sprovode postupke inspekcijskog nadzora velikog broja poreskih obveznika vršeći kontrolu poslovanja istih na terenu, a u okviru zakonom propisanih nadžeznosti, te u tom smislu nema vanrednih aktivnosti poreske inspekcije ni kod jednog poreskog obveznika u ovom momentu“, saopšteno je u ovoj službi.

Za nedjelju je na Cetinju najavljeno okupljanje protivnika ustoličenja izabranog mitropolita Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija u Cetinjskom manastiru, a dolazak u prijestonicu najavio je veliki broj građana iz čitave Crne Gore.

Hotel Grand, prema podacima sa njihovog sajta, ima kapacitet da primi više od 400 gostiju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
GRAĐANSKI
GRAĐANSKI
03.09.2021. 05:13

Molim vas lijepo, zanima me – je li se, povodom ovoga „divnog“ čina, ka’ civilizacijskog dostignuća ove vlasti – glasnula ona „mudra“ od Jelušićke?!
P.S.
Kod „mudra“ – nije dugo „u“ u pitanju, no kratko (brzo se izgovara).

Sponzor

Najčitanije