Povežite se sa nama

Društvo

U ČAST JUBILEJA: Za jubilej pjesma „Crna Goro zemljo moja draga“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Crnogorska kulturna mreža u saradnji sa Zdravkom Đuranovićem u čast jubileja, 80 godina od luče slobode, Crnoj Gori poklanja pjesmu „Crna Goro zemljo moja draga“

Tekst je pisao Dragan Spičanović muziku Slobodan Radunović aranžman Zdravko Đuranović koji je i izvođač.

Kako ističu u CKM-u, spot za pjesmu je sniman u Nikšiću, gradu koji je simbol antifašizma. Poseban značaj pjesmi daje činjenica da je dio kadrova za tv spot sniman u Nikšićkom pozorištu.

„U produkcijskom smislu tv spot sa tematikom antifašizma je izrađen na veoma kvalitetan način na kojem do sada muzički spotovi u Crnoj Gori nijesu rađeni. Tekst pjesme šalje snažnu poruku svima koji žele da ruše građansku Crnu Goru ‘hrabro ćemo čuvati što đedovi nam daše’. Sigurni smo da će ova pjesma služiti na ponos Crnoj Gori i da će je slušati mnoge generacije koje dolaze“, navodi se u saopštenju CKM-a.

Iz ove NVO, zahvalili su se Nikšićkom pozorištu, Crnogorskoj kinoteci i Zoom produkciji koji su dali doprinos realizaciji ovog projekta.

Crnogorska kulturna mreža će 13. jula Crnoj Gori pokloniti još jedan projekat o čemu će javnost naknadno biti informisana.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije