Povežite se sa nama

Vijesti

U ČAST POSJETE: Crnogorska kulturna mreža postavila bilborde dobrodošlice Erdoganu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Crnogorska kulturna mreža je u čast posjete predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana Crnoj Gori postavila bilborde dobrodošlice na kojima piše: „Dobro došao prijatelju crnogorskog naroda“.

Ovim gestom, kako je navedeno u saopštenju, željeli su da izraze poštovanje prema Erdoganu i prijateljskom narodu Turske koju su prošle godine tokom pandemije koronavirusa uputili izdašnu medicinsku pomoć građanima naše države.

– Narod Republike Turske i predsjednik Erdogan su osvjedočeni prijatelji naše države pa je ova posjeta veliki događaj za Crnu Goru. Žao nam je što predśednika Erdogana neće dočekati Rafet Husović, čovjek koji je svojim političkim i ljudskim djelovanjem zaslužan što je danas Crna Gora građanaska država i što je Republika Turska pomogla mnoge projekte u Crnoj Gori – kazali su iz CKM-a.

Sigurni su da će se Erdogan tokom boravka u Crnoj Gori osjećati kao u svojoj kući i da će osjetiti prijateljski odnos koje crnogorski narod gaji prema građanima Republike Turske.

– Ono što je poražavajuće za našu državu je to što će gospodina Erdogana u ime crnogorskog naroda između ostalig dočekati (Zdravko) Krivokapić, (Dritan) Abazović i (Aleksa) Bečić – zaključili su iz CKM-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije