Povežite se sa nama

Crna Hronika

U TOKU INTENZIVNA POTRAGA: Sumnja da nestanak Elezovića ima veze sa razotkrivanjem švercera droge

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U cilju intenziviranja potrage, crnogorska policija je obavijestila i kolege u regionu, a u potragu su uključeni i pripadnici albanske policije. Policija je uzela izjave od više osoba, između ostalih i od Elezovićevih kolega koji su bili u kontaktu s njim do nestanka

Policija je prikupila obavještenja na osnovu kojih pokušava da pronađe kolegu Rudolfa Elezovića iz Ulcinja, koji je nestao protekle sedmice pod nerazjašnjenim okolnostima.

Kako je nezvanično saopšteno Pobjedi, istražitelji su prikupili određena saznanja koja bi mogla da imaju veze sa njegovim nestankom i u toku su brojne provjere.

Bivši načelnik ulcinjske policije Rudolf Elezović sada radi u Sektoru crnogorske granične policije. Prethodnih mjeseci razotkrio je kriminalnu grupu koja je švercovala drogu i čiji članovi su uhapšeni. Za sada se provjerava da li njegov nestanak ima direktne ili posredne veze sa tim slučajem.

Prema operativnim informacijama policije, jedan od uhapšenih albanskih državljana je pred tužiocem ispričao da je bio u nekom dosluhu sa Elezovićem, zbog čega je granični policajac trebalo da da izjavu.

Po drugoj verziji, Elezović je navodno identifikovao sve počinioce i razotkrio kriminalnu mrežu koja se bavila distribucijom narkotika. Za sve aktivnosti, kako je tvrdio, imao je dokumentaciju. Upravo zbog pritiska koji je imao, zbog provlačenja njegovog imena kroz spise predmeta i navodnih optužbi uhapšenih da je bio dio njihove mreže, Elezović je odlučio da povede privatnu istragu i dođe do organizatora kriminalne grupe, čovjeka koji živi u Albaniji.

Policija sada pokušava da ustanovi da li je ta verzija najbliža istini. No, prema saznanjima Pobjede za sada nema opipljivih tragova koji bi razjasnili misteriozni nestanak graničnog policajca.

Nestanak Elezovića prijavio je član porodice i to izaziva dodatno uznemirenje istražitelja. U cilju intenziviranja portage, crnogorska policija je obavijestila i kolege u regionu, a u potragu su uključeni i pripadnici albanske policije. Policija je uzela izjave od više osoba, između ostalih i od njegovih kolega koji su bili u kontaktu s njim do nestanka.

Provjeravaju se i bazne stanice kako bi se lociralo kretanje ovog policijskog funkcionera.

Elezović je jedno vrijeme obavljao funkciju rukovodioca Odjeljenja za suzbijanje krijumčarenja i svih vidova pograničnog i međunarodnog kriminala u Odjeljenju granične policije Bar. U njegovoj nadležnosti su bili nadzor i kontrola prelaženja državne granice u Luci Bar, granični prelazi Sukobin i Bar, kao i cijela državna granica na teritoriji opština Ulcinj i Bar.

Rukovodio je i odsjekom koji se bavi otkrivanjem i sprečavanjem ilegalnih migracija ljudi i prometa robe preko državne granice van utvrđenih graničnih prelaza.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije