Povežite se sa nama

Magazin

UNAPREĐENJA: Nova funkcija Google Mapsa pomoći će korisnicima da se nikad ne izgube

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Pored prilagođenih informacija i detaljnijih mapa iz Google Maps-a takođe unapređuju Live View funkciju, koja će sada pružiti dodatne podatke i pomoći korisnicima da se nikada ne izgube kada putuju ili šetaju u neistraženom regionu.

Google Maps dobija još više funkcija nove generacije, a kompanija Google je prikazala te od novitete za Android i iPhone na svom I/O 2021 događaju.

Počev od ovog novog ažuriranja, korisnici će moći samo da pokrenu Live View na Google mapama i skeniraju svoje okruženje, pomoću aplikacije da bi zatim prikazali sve vrste detalja o prodavnicama i restoranima oko njih. Google je ažurirao Live View boljim informacijama o oznakama ulica, a kompanija je obećala da će aplikacija dobro doći, posebno na složenim raskrsnicama, „tako da tačno znate kojim putem idete i kojim putem bi trebalo da idete“.

Govoreći o tome kako utvrditi gdje se nalazite, Live View takođe dobija još jednu korisnu funkciju – Mapa će moći da vam pokaže gdje ste u odnosu na ključna mjesta koja ste posjetili, kao što je hotel. Dakle, samo otključajte telefon, otvorite Live View, skenirajte okolinu, a zatim bi trebalo da vidite indikator za svoj hotel na vrhu slika snimljenih vašom kamerom, što će vam pomoći da shvatite koliko ste daleko od ovog mjesta, a takođe i kako se lakše i brže vratiti.

Izvor: (B92.net/AUTOEVOLUTION )

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije