Povežite se sa nama

Vijesti

UPOZORENJE: Padne li ijedna dlaka s glave bilo kom građaninu Crne Gore, odgovaraćete za najteža krivična djela

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

PRAVDA I SLOBODA: 

Povodom tenzija i prijetnji građanskim ratom u Crnoj Gori od strane zvaničnog Beograda, njihove klero-fašističke ispostave u liku vrhuške SPC i izdajničke i podaničke Vlade Crne Gore, želimo da poručimo premijeru Zdravku Krivokapiću, vicepremijeru Dritanu Abazoviću, Ministru unutrašnjih poslova Sergeju Sekuloviću, Direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i direktoru ANB Dejanu Vukšiću da će odgovarati kao suorganizatori i saučesnici u vršenju krivičnih djela protiv ustavnog uređenja i bezbjednosti Crne Gore.

Poštovana gospodo, izabrani ste da štitite ustavni poredak države Crne Gore. Opametite se dok ste na vrijeme i zabranite pokušaj nasilnog ustoličenja zaštitnika pedofila na tron Svetog Petra Cetinjskog, jer građani Crne Gore to neće dozvoliti! Budete li krenuli na građane Crne Gore silom i teroristima u liku “vesele srbadije”, koja svakog dana prijeti Cetinjanima i Crnogorcima “novom Srebrenicom”, budite sigurni da ćete odgovarati ne samo za zloupotrebu službenog položaja već i terorizam (čl. 447), ugrožavanje nezavisnosti (čl. 357) i druga krivična djela protiv ustavnog uređenja i bezbjednosti Crne Gore, BEZ PRAVA NA POMILOVANJE!

Zli vrač u liku Joanikija II, koji kune Crnogorce i koji je krenuo da sprovede pogani naum poput svog imenjaka Joanikija I neće izbjeći ruku pravde. Najmanje što mu se može desiti jeste da odgovara za sve  suze i jecaje silovanih dječaka za koje je znao, od manastira Papraća, Doboja, Bijeljine, preko Dajbaba i Cetinjskog manastira! Bog će mu suditi na nebu, a mi mu obećavamo suđenje na zemlji za sva zlodjela koja je prikrio, koja je učinio i koja namjerava da učini!

Zapamtite, ne može grešnik na tron svetog Petra Cetinjskog! Onaj koji negira crnogorsku naciju, crnogorski jezik, crnogorsku crkvu i crnogorsku kulturu ne može na tron Sv. Petra Cetinjskog!

Podsjećamo vas na Njegoševe riječi da “Crna Gora ne haje ni za Nemanje ni za Murate ni za Bonaparte; oni svi biše i preminuše, a Crna Gora ostade dovijeka i strašnoga suda, u svojoj volji i slobodi; a to ti je u slavi“!

Aca Palikuća je probao ono što je probao prije jedan vijek i skončao kako je skončao. Joanikije I u društvu popa Mace i popa Šiljka su činili što su činili, pa su platili svoje zemaljske grijehe pred sudom pravde. Četnici su ubijali svoju braću i sestre i vršili genocid i etničko čišćenje, pa su skončali kako su skončali. Ne zalijećite se jer pređete li “crvenu liniju” idemo svi na put bez povratka, a onda će 1948. biti ništa za ono što će uslijediti. Kumimo vas Bogom i svim svetim, nemojte da nevini stradaju, dozovite se pameti jer Crna Gora je vječna i preživjeće i ovo, kao što je preživjela mnogo teže trenutke u svojoj istoriji. Neka vam ratovi iz 1990.tih kojima smo svi sjedočili budu naum za vaše djelovanje. Sačuvajte mir, zaštitite ustavni poredak i pravo Crnogoraca na ono što je vijekovima njihovo! Neka vam Bosna i Hercegovina 1990.tih bude naum za 05. septembar i potrudite se da sačuvate i sebe i nas od zla na koje vas tuđin navodi. Zapamtite da ludak na čelu Srbije i tvorac “Srpskog sveta”, koji je krenuo da izazove građanski rat u Crnoj Gori neće preživjeti duže od godinu. Ako mu ne presude DEA, FBI i druge strane službe, sudiće mu narod Srbije zbog svih zlodjela prema građanima Srbije, državi Srbiji i regionu Zapadnog Balkana.

Pozdravljamo jučerašnju inicijativu poslanika Markovića da se zabrani ustoličenje SPC na Cetinju i da se hitno u Skupštini Crne Gore izglasa rezolucija o građanskom miru i stabilnosti.

Organizcija Pravda i Sloboda

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
01.09.2021. 13:20

Bolje grob, nego Srbije rob. Potpisujem svaku rijec Organizacije Pravda i Sloboda.

Sponzor

Najčitanije