Povežite se sa nama

Vijesti

UPRAVA POLICIJE: Nadamo se da je slučaj Krivokapićevog sina izolovan

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ukazujemo na neprimjereno postupanje policijskih službenika MUP-a Srbije prema sinu predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, štićenoj ličnosti i njegovom pratiocu, čiji je dolazak blagovremeno, sa svim potrebnim podacima, najavljen nadležnim organima Srbije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

„Vjerujemo da je ovo izolovan slučaj i da se ovakvo ili slično postupanje neće ponoviti bez obzira da li se radi o štićenim ličnostima ili drugim građanima Crne Gore“ – objavljeno je na Tviter profilu MUP-a.

Vlada je ranije javnost obavijestila da su sinoć, u Beogradu, pripadnici policije Srbije na grub i nedopustiv način atakovali na sina predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića u trenutku kada se svojim automobilom parkirao ispred zgrade u kojoj, sa porodicom, živi jedna od kćeri premijera Krivokapića.

U pratnji premijerovog sina, koji je štićena ličnost, bio je policijski službenik UP Crne Gore.

Iz Vlade su naveli da su policijski službenici Srbije, repetirajući pištolje, zatražili su od premijerovog sina, u trenutku kada je izlazio iz automobila, da stavi ruke na glavu, pa na krov automobila, pravdajući svoj postupak naredbom koju su dobili, ne pokazavši pri tom nikakav pisani nalog.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
malicrnogorac
malicrnogorac
11.09.2021. 20:43

Nasli ste nesto da ih opravdate —da im se ne zamjerite –SRAMNO !
Dozivjeli i gore NESOJLUKE–neka vas ponizavaju po BG
1918.g izmedju ostalog –CG studentima nijesu dali prevoz,osim u vagonima za stoku..Trpite nijeste se pobrinuli za bolje…

Sponzor

Najčitanije