Povežite se sa nama

Vijesti

UPRAVA SABORNOG HRAMA PODGORICA: Dočekajmo zajednički i primimo blagoslov Svjatjejšeg Patrijarha Porfirija

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Povodom prve posjete Patrijarha srpskog g. Porfirija Mitropoliji crnogorsko-primorskoj zbog ustoličenja Visokopreosvećenog Mitropolita crnogorsko-primorskog g. Joanikija, a koja nesumnjivo predstavlja veliku radost i blagoslov za sve vjernike u Crnoj Gori, obavještavamo i pozivamo sav narod koji želi da lično dočeka Patrijarha Porfirija i primi njegov patrijaraški blagoslov, da uzme učešća u svečanosti koja će se zbog trenutne epidemiološke situacije, održati na otvorenom ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, u subotu 4. septembra sa početkom u 18 časova.

Tokom ove svečanosti, nakon odslužene Večernje službe sa doksologijom i obraćanja Visokopreosvećenog Mitropolita crnogorsko-primorskog g. Joanikija i Njegove svetosti Patrijarha srpskog g. Porfirija, priređen je i svečani kulturno-umjetnički program u kojem će uzeti učešća brojni umjetnici iz Srbije i Crne Gore: rep grupa Beogradski Sindikat, etno pojac Danica Crnogorčević, guslarka Bojana Peković, etno pojac Branka Zečević, Kulturno-umjetničko društvo ,,Đurđevdansko Kolo”, frulaš Radovan Suknović, Muzički sastav manastira Fenek – ,,Fenečki Biseri”.

Dočekajmo zajednički i primimo blagoslov Njegove svetosti patrijarha srpskog g. Porfirija, saborno, u ljubavi Hristovoj!

Neka je blagosloven koji dolazi u ime Gospodnje!

Dobro došli!

Uprava Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja
Podgorica

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije