Povežite se sa nama

Politika

URA DF-u: Državni interes je na prvom mjestu, onda mogu političke konsultacije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Državni interes Crne Gore je na prvom mjestu, a on je u ovom momentu izglasavanje budžeta u Skupštini od strane parlamentarne većine, nakon čega se može pričati o svemu što blokira njeno funkcionisanje i o svim političkim kombinatorikama, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA, odgovorajući na jučerašnje saopštenje DF-a i njihov poziv da se potpiše novi sporazum o funkcionisanju vlasti.

Iz URE kažu da zbog neusvajanja budžeta trpe svi građani i da državi prijeti kolaps u mnogim oblastima ako se budžet ne usvoji.

“Ako mislimo o građanima onda je stvar jasna što se tiče našeg priorietnog poteza u ovom trenutku. Svako ko ne misli tako insistiraće na drugim stvarima, praviti opstrukcije i ne dozvoljavati da država funkcioniše. Neodgovorno je što nemamo budžet i zbog toga ne treba da trpe građani, treba da pokažemo odgovornost pred turističku sezonu”, ukazali su iz URE.

Iz ove partije zaključuju da se njihovo učestvovanje u vlasti sa ideološki različitim strankama u parlamentarnoj većini može bazirati isključivo na Sporazumu koji su potpisala tri lidera pred formiranje vlasti poslije 30. avgusta.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije