Povežite se sa nama

Vijesti

VELJOVIĆ: „Nijesam bio u policiji kada je Belivuku ukinuta zabrana“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Savjetnik Predsjednika Crne Gore za odbranu i bezbjednost Veselin Veljović saopštio je da nije bio u Upravi policije kada je skinuta zabrana o ulasku u Crnu Goru licima iz kriminalnog miljea Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. On je naglasio da se radi o još jednom pokušaju njegove lične i profesionalne diskreditacije bazirane na lažima i podmetanju od strane aktuelne vlasti

“Poslednjih dana pojedini politički subjekti potenciraju pitanje odgovornosti bivšeg menadžmenta Uprave policije u kontekstu utvrđivanja odgovornosti za ukidanje zabrane ulaska u Crnu Goru licima iz kriminalnog miljea Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Kolegijumom Uprave policije rukovodio sam do 18.12.2020. godine od kada sam imenovan na novu dužnost Savjetnika za odbranu i bezbjednost Predsjednika Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Ističe da je očigledno da sa ukidanjem zabrane nema bilo kakve veze jer je, kako je to zvanično saopštio Glavni specijalni tužilac, to urađeno 28.12.2020. godine.

“Ovdje se radi o još jednom pokušaju moje lične i profesionalne diskreditacije bazirane na lažima i podmetanju od strane aktuelne vlasti”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije