Povežite se sa nama

Društvo

VIŠNJIĆ: Poštenije bi bilo da je Bratić saopštila istinu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Učiteljica Rada Višnjić, koja je imenovana za v.d. direktorice Osnovne škole „Jugoslavija“ u Baru a potom razriješena, saopštila je da je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić nasjela na necivilizovane reakcije javnosti

Višnjić je saopštila da je u ponedeljak, 19.jula, dobila rješenje da je imenovana za v.d. direktora OŠ „,Jugoslavija“ u kojoj je, kako je istakla, dobila neregularan otkaz, što će se na Sudu dokazati.

„Кako je politička javnost burno reagovala, jer sam deklarisana kao nacionalna Srpkinja, pa su me opet pokušali neistomišljenici diskreditovati kao ličnost, po ustaljenom običaju i kako je moja ministarka nasjela na sve te necivilizovane reakcije i najavila razrješenje istoga dana, ja sam sjutradan, u utorak obavijestila Ministarstvo preko njenih ljudi, da odustajem od potpisivanja rješenja zbog pritiska koji je izvršen na moju ličnost i obavijestila moju sekretaricu škole da neću preuzetu funkciju i da ne želim to radno mjesto.

Tako mislim da je bilo poštenije da je moja ministarka saopštila javnosti istinu, nego što je ćutala o tome i danas poslala poštom moje razrješenje“, navodi se u saopštenju koje potpisuje učiteljica Rada Višnjić, prenosi Radio Bar.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije