Povežite se sa nama

Politika

VLADA: Pripadnici policije Srbije na grub i nedopustiv način atakovali na sina premijera repetirajući pištolje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Užasnuti smo i zabrinuti zbog odnosa policije Republike Srbije prema djeci crnogorskog premijera, posebno imajući u vidu da su zbog sličnih neprijatnosti kćerke premijera Krivokapića već jednom morale napustiti Beograd“

Iz Vlade Crne Gore su reagovali zbog, kako su naveli, odnosa policije Repubilke Srbije prema porodici premijera Zdravka Krivokapića.

„Obavještavamo javnost da su sinoć, u Beogradu, pripadnici policije Republike Srbije na grub i nedopustiv način atakovali na sina predsjednika Vlade Crne Gore prof. dr Zdravka Krivokapića u trenutku kada se svojim automobilom parkirao ispred zgrade u kojoj, sa porodicom, živi jedna od kćeri premijera Krivokapića. U pratnji premijerovog sina, koji je štićena ličnost, bio je policijski službenik UP Crne Gore. Policijski službenici Republike Srbije, repetirajući pištolje, zatražili su od premijerovog sina, u trenutku kada je izlazio iz automobila, da stavi ruke na glavu, pa na krov automobila, pravdajući svoj postupak naredbom koju su dobili, ne pokazavši pri tom nikakav pisani nalog“, navodi se u saopštenju Vlade.

Dodaje se da su djeca i unuci premijera Krivokapića, iz bezbjednosnih razloga, već tokom noći iz Beograda su doputovali u Crnu Goru.
„Užasnuti smo i zabrinuti zbog odnosa policije Republike Srbije prema djeci crnogorskog premijera, posebno imajući u vidu da su zbog sličnih neprijatnosti kćerke premijera Krivokapića već jednom morale napustiti Beograd. Sve dalje aktivnosti povodom ovog slučaja će preuzeti Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore“, navodi se u reagovanju Vlade.
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
4 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Maitland Niles
Maitland Niles
11.09.2021. 13:34

Pa sta si očekivao Podoljube.
Izdajnici se tako tretiraju.
Kad si izdao svoju kuću (CG), isto tako bi izdao i srbiju, to znaju u Beogradu,sad se vidi koliko u BG cijene političke srbe u CG.
Isto ovo će se desiti Mandiću i Kneževiću, samo ako ne budu slušali ,,picoustog,,

malicrnogorac
malicrnogorac
11.09.2021. 13:50

..Isprala Crkva Premijeru mozak –ne vidi sa kakvom SRBima posla –ne sad nego uvjek su Srbi takvi i bili…ON …“dvije stare Srpske drzave“ „od istog oca i majke“…/ i ostale dupoderine /NE VIDI NISTA njegova je drzava SRB —-NE PONOSNA CRNA GORA !!! Nezna ni slavnu proslost CPC –ljubi OKUPATORSKU CRKVU–oce pomirenje …??

LSCG
LSCG
11.09.2021. 15:21

Jesu li zvali Sergeja?

LSCG
LSCG
11.09.2021. 16:15

Svaki izdajnik isto prodje Svastoljube

Sponzor

Najčitanije