Povežite se sa nama

Vijesti

VOLKOV POZVAN U POLICIJU ZBOG DOGAĐAJA NA CETINJU: Ponosan sam što sam bio na skupu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Advokat Mihailo Volkov dobio je poziv da se javi policiji, u svojstvu građanina, povodom događaja na Cetinju, 5. septembra. Volkov je toga dana boravio u Prijestonici, a sticajem okolnosti našao se na usluzi grupi građana koja je nakratko bila zadržana u jednom hangaru, nadomak Cetinja.

U izjavi za Antenu M, podgorički advokat kaže da je bio na poslu kad ga je zvala supruga da mu kaže kako su dvojica policajca pokucala na vrata njihovog stana i ostavili mu poruku da se javi policiji sjutra od osam do 12 sati.

– Zbog unaprijed dogovorenih obaveza zakazani termin za razgovor u Upravi policije pomjeren je dva dana. Po nalogu tužioca sa Cetinja treba da da se izjasnim na okolnosti događaja u Prijestonici – navodi Volkov.

Dodaje da će, ukoliko policija bude profesionalno obavljala svoj posao, razgovor proći bez problema.

– Reći ću da sam bio na Cetinju i da sam ponosan što sam imao priliku da sa velikim brojem Crnogoraca i Crnogorki budem na tom skupu – naveo je on.

Voklov ovaj poziv doživljava kao vid pritiska na njega, jer ne shvata kako policija može pozivati, u svojstvu građanina, ljude koji su bili na Cetinju petog septembra.

– Pretpostavljam da su izdvojili nekolicinu i u Upravi policije vrše pritisak na njih: Ja to tako čitam kao pravnik. Ali, pak, vjerujem u institucije sistema, i odazvaću se svakom pozivu Policije i tužioca da dam izjavu – poručuje Volkov.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije