Povežite se sa nama

Vijesti

VUČIĆ: Ići ću na Cetinje ako je to u interesu srpskog naroda

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Interesantno je kako svaki dan čitam razne informacije o tome da li ću ići ili neću ići u Cetinje na ustoličenje iako ja o tome ništa nisam rekao. Đilasovi privatni mediji o tome pišu bez ikakvih izvora i osnova. Ja znam te DOS-ovce koji su otišli u Crnu Goru da varaju građane Crne Gore kao i građane Srbije što su varali. Ja razmatram sve svakodnevno, i donijeću odluku o tome da li ću ići na Cetinje ako je to u skladu sa interesima Srbije i SPC, saopštio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Milo Đukanović se predstavlja kao branitelj crnogorskih interesa od velikosrpske politike, ali kao državnik to ne razumijem. Na svaki način pokušava se da se ne napravi popis, oni žele da Srba bude još manje nego na prošlim izborima – dodao je on.

Odgovarajući na najavu Nenada Čanka da će ići na Cetinje, Vučić je rekao da mu je drago što se raduju i što će moći da zajedno pjevaju “Čavoglave”.

– To je ona pjesma o protjerivanju Srba – podsjetio je Vučić i rekao da mu nije jasno da neko želi da ide da učestvuje u linčovanju sveštenika SPC.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
01.09.2021. 11:27

Bolje da ne dolazis !
Umjesto dolaska da organizujes “paradu ponosa” /ali samo za tvoje clanove Vlade i SNS —sa počasnim članovima SPC /,to bi najbolji interes Srba u CG – da vide “srpski svet”. koliko vas ima…

Sponzor

Najčitanije