Povežite se sa nama

Vijesti

VUČUROVIĆ: Đukanović danas u Hrvatskoj najviše ličio na Sekulu Drljevića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Jovan Vučurović kazao je da je bijedno izgledala posjeta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića Hrvatskoj.

– Isluženi diktator otišao je da moli i da se ponižava, jer je, veli, država napadnuta od strane SPC, DF, Srbije, Vučića i, gle čuda, pomoć je potražio u Zagrebu. Podsjeća sve to na politički put Sekule Drljevića, koji je, nakon što je zbog izdaje otjeran iz Crne Gore, utočište našao kod Anta Pavelića. Eto na koje je grane pao Đukanović, koji je, sudeći po riječima Zorana Milanovića, gotovo neplanirano banuo u Zagreb, molio da ga prime. Ali, nažalost, takva osoba je još uvijek na najodgovornijim pozicijama sa kojih, svojim ponašanjem, bruka čitavu Crnu Goru. Na potrčka hrvatske politike je danas jedino podsjećao predsjednik DPS – rekao je Vučurović.

Tu je, kako je dodao, našao saveznike protiv više od polovine Crne Gore.

– Zaista treba pasti vrlo nisko, ljudski i politički, da bi neko iz Crne Gore sebe sveo na igračku hrvatske politike. Navikli smo poslednjih decenija da Đukanović bude marioneta nekih značajnih centara moći, NATO ili SAD, za čiji račun je učestvovao u izdaji Crne Gore i bio saveznik u bombardovanju svoje zemlje, a sada svoj politički put završava kao poslušnik Hrvatske. To je sudbina onih koji su izdali svoj narod i opljačkali svoju državu, a koji očekuju da će neko htjeti i uspjeti da ih spasi od procesuiranja i odgovornosti. Bijedno – zaključio je Vučurović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Baba
Baba
16.09.2021. 21:38

On liči na koga liči,ali ti ličiš na ništa!

vječna moja
vječna moja
17.09.2021. 07:18

A na kojeg četnika liči ovaj !
mrzi sve ko nije srbin !

Sponzor

Najčitanije