Povežite se sa nama

Društvo

VUKAŠIN PEROVIĆ: Uništiće jedni druge prije nego unište Crnu Goru

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

OD KOGA PRIJETI NAJVEĆA OPASNOST

Nema šanse da iko razumije ovu muku.

Gledamo trenutnu vlast. Jedne kontroliše i plaća Srbija, odnosno Vučić. Druge kontroliše (da li i plaća) crkva iz Srbije, odnosno Joanikije. Treće kontrolišu i plaćaju krupni igrači, odnosno Miško. A tu je i Zdravko sa svojom ekipom.

Interes im je da unište Crnu Goru i stvore srpski svet. Zbog toga je važno ostati na vlasti po svaku cijenu. Ali u isto vrijeme rade jedni protiv drugih. Zdravko umjesto brda, pomjera sebe iz grupe u grupu. Na izborima je bio nosilac Vučićevaca, kasnije se uortačio sa Miškovcima, da bi na lokalu bio sa Joanikijevcima. Totalni haos i konfuzija.

Vučićevci napadaju Miškovce da ih plaćaju tajkuni i Druga porodica, a Joanikijevce da im rade iza leđa i da im kradu glasače. Vučićevci kažu za Zdravkove da su lopovčine i da treba da završe u Spužu. Miškovci napadaju Vučićevce da su nesposobni i ostrašćeni i da im se ne smije dati nikakva funkcija. Miškovci imaju i medije pa napadaju Zdravkove da nemaju pojma i da imaju nelegalne nekretnine. Joanikijevci napadaju Vučićevce da su ekstremni i otimaju im glasače. Vučićevci napadaju Miškovce da ih miniraju uz pomoć Simijanovića. A Simijanović je Vučićev, pa ispada da Vučićevce napada Vučić. Je li ikome ođe išta jasno?

Znamo da svi rade isključivo za srpske inrterese i da im je cilj da finansijski unište Crnu Goru, išćeraju što više Crnogoraca, a usele što više Srba. Znamo i da im ne smeta fašizam. Ne znamo od koga nam prijeti najveća opasnost, od bahatih, podmuklih, ili od bukača. Za sada strpljivo gledamo i nadamo se da će jedni druge urušiti, prije no što unište Crnu Goru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije