Povežite se sa nama

Vijesti

VUKČEVIĆ: Moja podignuta ruka nema veze sa nacizmom, prljave optužbe će morati da dokažu na sudu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Đorđije Vukčević demantovao je navode u tekstovima koji su objavljeni na pojedinim portalima, u kojima se ističe da je 22. avgusta na Cetinju podignutom rukom pokazivao fašistički pozdrav. Vukčević je rekao da će optužbe na njegov račun morati da se dokazuju na sudu.

On je reagovao i na saopštenje Ministarstva odbrane koje tvrdi da je Vukčević nanio štetu ugledu Vojske i tog resora.

Vukčević je rekao da je fotografija, koja je objavljena kao ilustracija teksta, nije nastala na Cetinju 22. avgusta ove godine, nego još 2017. u Lipi Cuckoj.

– Zlonamjerna je i podla manipulacija da fotografija prikazuje „nacistički pozdrav“. Moja podignuta ruka nema nikakve veze sa nacizmom, kao što s tom mračnom ideologijom ništa nemam ja, niti su imali moji preci! Oba moja đeda borili su se u Drugom svjetskom ratu protiv naci-fašizma, a ja i cijela moja porodica odgajani smo u tom duhu – kazao je Vukičević.

Tvrdi da nije istina da je podoficir u Vojsci Crne Gore.

– Istina je da sam u Vojsci Crne Gore zaposlen kao civilno lice i to me čini ponosnim. Služenje domovini je porodična tradicija i neizmjerna čast za mene i svakoga moga – naglasio je on.

Šokantno iznenađenje mu je, kako je rekao, saopštenje Ministarstva odbrane, u kojem se praktično prihvataju kao istina medijske manipulacije.

– Slobodna, građanska, suverena Crna Gora u EU i NATO svetinja je za koju se borim. A svi koji podlim manipulacijama pokušavaju da mi prikače etikete i diskredituju me kao čovjeka, svoje prljave optužbe morati da dokažu na sudu – zaključio je Vukčevič.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije