Povežite se sa nama

Vijesti

VUKSANOVIĆ-STANKOVIĆ: Bratić – besramna slika i prilika političke većine

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

 

Poslanica Socijaldemokratske partije SDP Draginja Vuksanović-Stanković kazala je da ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić otvoreni neprijatelj države.

Ona je reagovala na izjavu Bratić da na njene zakonske odluke besramno negoduju pojedinci koji su osramotili prosvjetu.

– Vi ste gđo Bratić, besramna slika i prilika sadašnje političke većine i otvoreni neprijatelj države koja Vam je nažalost dala sve -objavila je Vuksanović-Stanković na Tviteru.

Podsjećamo, Socijaldemokratska partija SDP danas će proslijediti interpelaciju partijama koje čine vlast – GP URA i Demokrama, ali i opoziciji, u kojoj će tražiti smjenu ministarke Bratić i da će danas biti proslijeđena .

Predsjednik SDP-a Raško Konjević rekao je da očekuju podršku i od kolega iz vladajuće većine.

 

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
20.07.2021. 15:19

Zlatna Draginja u ovoj tamo NJIMA fotomorgani- “sprzenoj zemlji “

Obrad Pavlović
Obrad Pavlović
20.07.2021. 15:37

„Bila bi ovo oštrija lekcija samo da mi je dato malo više vremena i više ljudi. Ipak već sam učinio mnogo što ćete teško moći popraviti i raščiniti za vaših života“ Ovako se zli čarobnjak i izdajnik Saruman obratio Hobitima u njihovom Okrugu, zemlji stvorenoj u mašti DŽ.R Tolkina u najboljem romanu za djecu koja odbijaju da odrastu – „GOSPODAR PRSTENOVA“. Danas u Crnoj Gori imamo na djelu neizmaštane, ali veoma slične zle čarobnike, od kojih je najeksponiranija, moguće i zbog toga što jenajimbecilnija,apostolica, ekspertkinja,četvororesornuša! Drugi apostoli sve to rade malko ukurvljenije, – kao dok se Vlasi ne dosjete. Sprovodi se ideja „Srpskog Sveta“ po dužini i širini, po dubini i zapremini, u prostoru i vremenu…Slažem se sa gospođom Vuksanović Stanković da je bestidnost pomenute prevršila mjeru, ali ne samo apostolice nego i svih ostalih apostola sa onim brojem „JEDAN“ na čelu koji je u poređenju sa brojem 1 iz stripa Alan Ford, -prava karikatura. Nadam se da će i ovi uskoro postati likovi iz stripova za uveseljavanje narodnih masa, a u goroj varijanti Babarogenije za plašenje neposlušne đece… Nije upitno da Crna Gora nikada nije imala goru vlast, ali po svemu sudeći i kratkotrajniju, jer vrijeme je za buđenje. Ukoliko ne znamo kako – pročitajmo pretpošljednje poglavlje „GOSPODARA PRSTENOVA“ „Čišćenje Okruga“

Sponzor

Najčitanije