Povežite se sa nama

Politika

VUKSANOVIĆ UVJEREN: Vanredni izbori u CG pitanje vremena

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Aktuelna Vlada Crne Gore ne može ispuniti cijeli mandat, a novi izbori su samo pitanje vremena, poručio je lider Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović.

„U ovom trenutku ne znamo ni ko čini skupštinsku većinu. Bliska mi je ideja koju je iznio predsjednik Bošnjačke stranke, g. Ibrahimović, o tehničkoj vladi koja bi pripremila nove izbore, a oni su samo pitanje vremena“, naveo je Vuksanović u intervjuu Pobjedi.

On ističe da je za HGI ovo „vrijeme tihog rasta koji će imati manifestaciju u skoroj budućnosti“.

„Upravo u ovim otežanim okolnostima pokazujemo vitalitet. Ne mogu Vam pobrojati od 30. avgusta što smo sve uradili. Zadržali smo zahtjevnu dinamiku i spremni smo za povratak“, poručuje Vuksanović.

Na pitanje kako ocjenjuje rad Vlade Crne Gore, Vuksanović odgovara: „Ocjenjujem loše. To govorim kao građanin, ne kao političar. Treba li navoditi razloge za takvu konstataciju? Od toga da nam advokati štrajkuju, pa osumnjičeni za najteža krivična djela nijesu tamo gdje bi trebali biti, u pritvoru, da nam policajci patroliraju svojim privatnim vozilima do toga da fali ljekova, kao što su citostatici, za najteže bolesnike? Treba li govoriti da smo usvojili budžet za ovu godinu tek prije petnaestak dana? To su činjenice koje ni dežurni medijski kozmetičari ne mogu učiniti ljepšim“.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije