Povežite se sa nama

Vijesti

Vulin: Ako bude nereda u Cetinju hoće li policija morati da upotrijebi silu protiv policijskog obezbjeđenja predsjednika Crne Gore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nema ničeg što Milo Đukanović ne bi uradio da izazove tenzije i sukobe unutar Crne Gore nadajući se da će tako ostati na vlasti. Pozvati na protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru, može samo onaj ko bez i malo odgovornosti za tuđe glave pokušava nemirom i neredom da čuva svoju moć koju izjednačava sa svojom glavom, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

On je komentarisao najavu Mila Đukanovića da će biti među protivnicima ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju ukoliko SPC ne odustane svečanosti u Cetinjskom manastiru.

– Ako bude nereda u Cetinju hoće li policija Crne Gore morati da upotrijebi silu protiv policijskog obezbjeđenja predsjednika Crne Gore i da li će u tom slučaju Đukanović pozvati NATO u pomoć kako je prijetio tokom litija? I da li će za nerede optužiti Vučića i Srbiju pošto ih inače optužuje za sve? Da li je bilo kome jasno šta je cilj protesta, da se mitropolit ne ustoliči ili da mu se pokaže da postoje mesta zabranjena “za Srbe i pse” kako je maštao ustaški ideolog, po mnogima otac crnogorske nacije Sekula Drljević? Nadam se da će se političari koji bi nasljedniku Svetog Petra Cetinjskog da zabrane da ga naslijedi na Cetinju sjetiti Njegoša,ako su ga ikada i čitali, “velikaši proklete im duše”, poručio je ministar.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
3 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Kerber
Kerber
30.08.2021. 14:57

Mrš bitango!

Maki
Maki
01.09.2021. 20:44
Repliciraj  Kerber

Nego sto ..

flamantes
flamantes
01.09.2021. 19:27

Koja je ovo budaletina

Sponzor

Najčitanije