Povežite se sa nama

Politika

VULIN: Gdje god Srbin da živi mora da zna da Srbija brine o njemu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Stričićima na Manjači, u Republici Srpskoj (RS), da Srbi, „ne prijeteći nikome, stvaraju zajednicu, jedinstven politički narod koji je u stanju da se nosi sa svakakvim zlom i nepravdom“.

– Jer to je „srpski svet“, jedinstven politički narod koji o najbitnijim nacionalnim pitanjima misli isto bez obzira gdje traje, bez obzira gdje živi. Кada mislimo jedni na druge i jedni o drugima, kada nas svaka rana boli, kada nas svaki uspjeh raduje – istakao je Vulin, koji je zajedno sa srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorado Dodikom obišao Centralnu manifestaciju „56. Кočićevog zbora“.

Kako je rekao, „gdje god Srbin da živi mora da zna da Srbija brine o njemu i da će brinuti o njemu“, kao i da će RS biti branjena onoliko koliko i Srbija dok nju vodi predsjednik Aleksandar Vučić.

– I tako kada nam kažu da će nam nametnuti zakon po kome ćemo morati da mislimo kako nam kažu o lažnom genocidu u Srebrenici, mi odgovorimo jedinstvom. Кada nam kažu i nametnu obavezu da spustimo glavu i prestanemo da mislimo kao jedno o sebi, mi odgovorimo jedinstvom. Кada god nam kažu da će drugi odlučivati o nama, a mi budemo jedno od Beograda do Banjaluke i svuda gdje Srbi žive, onda je srpski narod nepobjediv – istakao je Vulin, prenijelo je srpsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
3 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
29.08.2021. 18:37

kako ne -velika briga !
ove nesrecnike kad je njima bila“oluja“
/ne vama /da se nijesu bunili htjeli ste ih poslati ,naseliti na Kosovo/vjerovatno po onoj vasoj „kosovo je srbija“

sramno
sramno
01.09.2021. 01:56
Repliciraj  RIR

…ali su se udomili u Crnu Goru da nam danas o glavi rade. Nezahvalnici

smilja
smilja
31.08.2021. 08:54

Zaboravio je kako su branili Knin kad su napustili sve položaje oko njega i omogućili slobodan ulazak zengi. A, po Bg su ih hvatali kao zečeve da im obuku uniformu i pošalju na front. To je bila briga, nema šta.

Sponzor

Najčitanije