Povežite se sa nama

Politika

ZA NAPREDAK I BLAGOSTANJE: Vučić čestitao Đukanoviću Dan državnosti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću čestitku povodom 13. jula – Dana državnosti Crne Gore uputio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, čestitam Vam Dan državnosti Crne Gore, uz želje za napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana“, navodi se u čestitki.

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i crnogorskom narodu čestitku povodom 13. jula – Dana državnosti Crne Gore uputio je i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić.

“Uvjeren sam da će se čvrsti i iskreni bilateralni odnosi naših zemalja i dalje razvijati, i da će saradnja u različitim segmentima društva, naročito ekonomije i turizma, napredovati u bliskoj budućnosti”, naveo je Komšić.

Bosna i Hercegovina će, ističe, nastaviti pružati veliku podršku Crnoj Gori u reformskim procesima na njenom putu ka punopravnom članstvu u EU.

“Vi ste primjer upornosti i snage drugim državama regiona! Pokazali ste značajan uspjeh u razvoju svoje državnosti osiguranjem jedinstva i dobrobiti Vašim građanima, kao i sigurnosti pristupanja u članstvo NATO-a. Još jednom, u ime svih građana i građanki Bosne i Hercegovine, i u moje lično ime, Vama i Vašem narodu želim sretan 13. juli – Dan državnosti Crne Gore”, naveo je Komšić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije