Povežite se sa nama

Društvo

ZA ZDRAVLJE NAJMLAĐIH: CKB donirala vrijedni aparat Institutu za bolesti djece

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Crnogorska komercijalna banka (CKB) donirala je Institutu za bolesti djece elektrohiruršku lemilicu, u vrijednosti od 8.479 EUR, koja se koristi kod širokog spektra hiruških zahvata.

Kako je saopšteno iz Kliničkog centra (KCCG), donaciju su direktoru Instituta za bolesti djece Saši Radoviću predali glavni izvršni direktor CKB-a Pal Kovač i izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje, Maja Vukčević.

Kovač je poručio da je CKB dugogodišnji partner crnogorskog zdravstvenog sistema.

On je kazao da su, samo u protekle četiri godine, donirali zdravstvenom sistemu blizu 170 hiljada EUR.

Kovač je rekao da je uvjeren da će i ova donacija CKB olakšati rad timu Instituta za bolesti djece, kako bi se mališani koji se liječe što brže vratili bezbrižnom i srećnom djetinjstvu.

„Kao najveća banka u Crnoj Gori, nastojimo da, kroz naše djelovanje, zaštitimo interese djece i to su vrijednosti od kojih ne odustajemo“, istakao je Kovač.

Vukčević je navela da partnerstvo sa Institutom za bolesti djece traje više od deset godina.

„Naša banka ostaje pouzdan saveznik ljekarima i medicinskom osoblju, na čelu sa Radovićem, u plemenitoj i važnoj misiji očuvanja zdravlja najmlađih“, navela je Vukčević.

Radović je zahvalio na donaciji i istakao da je djelovanje CKB primjer da je briga za društvo suštinska i temeljna vrijednost uspješnih kompanija i da ga to neizmjerno raduje.

„Podrška i razumijevanje koje dobijamo pomaže nam da unaprijedimo mogućnosti koje su nam na raspolaganju i odgovorimo na velike izazove koje naš poziv nosi”, dodao je Radović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije