Povežite se sa nama

Vijesti

ZAPADNE AMBASADE: Pojedinci će morati da odgovaraju za svoje postupke

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Najoštrije osuđujemo sve oblike nasilja – poručili su iz ambasada Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke, Italije i Evropske unije u Crnoj Gori.

Iz ovih ambasada apeluju na sve građane da odgovorno doprinose očuvanju mira, čuvanju javnog reda i mira, te na policiju da isključivo koristi samo potrebna i zakonita sredstva.

– Pojedinci će morati da odgovaraju za svoje postupke. Prioritet u narednom periodu bi trebalo da bude uspostavljanje demokratskog, inkluzivnog i konstruktivnog političkog dijaloga, uključujući sve strane koje su iskreno opredijeljene za svijetlu evropsku budućnost ove zemlje članice NATO-a, poštujući osnovne slobode, posebno slobodu izražavanja, slobodu mirnog okupljanja i slobodu vjeroispovijesti – istaknuto je u saopštenju.

Svi koji na osnovu ovih principa rade na pomirenju društva će, kako su rekli, imati njihovu kontinuiranu podršku.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Bmx
Bmx
05.09.2021. 13:21

Nema gospodo NIKAKVOG “ uspostavljanja demokratskog, inkluzivnog i
konstruktivnog političkog dijaloga, uključujući sve strane koje su iskreno opredijeljene za svijetlu evropsku budućnost ove zemlje članice NATO- a, “ – kad ste instalirali prorusku, velikosrpsku, klerofasisticku, jednonacionalnu, jednovjersku, Vladu koja Crnogorce i manjine u ovoj zemlji smatra teroristima, kriminalcima i remetilackim faktorom za vaspostavljanje srpskog sveta ,nestanka ove drzave i naroda (osim srpskog) i svodjenje Crne Gore na geografski pojam. Hvala vam gospodo „saveznici“ !

Sponzor

Najčitanije