Povežite se sa nama

Vijesti

ZASIJEDALO VIJEĆE: Bezbjednosni sektor da pojača koordinaciju radi očuvanja ustavnog poretka i zaštite prava i sloboda

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vijeće za nacionalnu bezbjednost apelovalo je sve društveno-politički aktere, medije i svi građane, da daju doprinos smirivanju tenzija i očuvanju mira i sigurnosti

Vijeće za nacionalnu bezbjednost izrazilo je zabrinutost zbog stanja bezbjednosti, u susret najavljenim javnim okupljanjima, te je izdalo smjernice organima obavještajno-bezbjednosnog sektora Crne Gore da pojačaju koordinaciju u cilju očuvanja ustavnog poretka i zaštite Ustavom predviđenih prava i sloboda.

Članovi Vijeća su na današnjoj sjednici upoznati sa posljednjim procjenama bezbjednosti prezentovanim od strane ANB i Uprave policije.

– Vijeće za nacionalnu bezbjednost izražava zabrinutost zbog stanja bezbjednosti, u susret najavljenim javnim okupljanjima, te je izdalo smjernice organima obavještajno-bezbjednosnog sektora Crne Gore da pojačaju koordinaciju u cilju očuvanja ustavnog poretka i zaštite Ustavom predviđenih prava i sloboda – navodi se u saopštenju.

Vijeće za nacionalnu bezbjednost apeluje na sve društveno-političke aktere, predstavnike medija, kao i sve građane, da daju doprinos smirivanju tenzija i očuvanju mira i sigurnosti.

Članovi Vijeća biće u stalnoj komunikaciji i zasjedanju, navodi se u saopštenju nakon sjednice kojom je predsjedavao premijer Zdravko Krivokapić.

Sjednici su prisustvovali svi članovi Vijeća, a po pozivu i direktor Uprave policije Zoran Brđanin.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije