Povežite se sa nama

Vijesti

ZEKOVIĆ: Agencija za elektronske medije da hitno zabrani emitovanje programa Happy televizije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Socijaldemokratska partija (SDP) poziva Agenciju za elektronske medije da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji koja u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje a sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom “Da li će pasti krv u Crnoj Gori?”, saopštio je potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković.

“Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori”, poručio je Zeković.

Potpredsjednik SDP napominje da unutrašnje razlike riješiće se dogovorom, te da ne smije se dozvoliti ” da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas međusobno”

“Naše unutrašnje razlike su naše i rješavaćemo ih dogovorom, kao mnogo puta do sada, ali svi zajedno ne smijemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodijeljeni u odlučnosti da se problem riješi na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge”, pojasnio je Zeković.

Pozvao je predsjednike Skupštine i Vlade Crne Gore da obezbijede poštovanje zakona i onemoguće emitovanje sličnih sadržaja.

“Pozivamo predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjednika Vlade Crne Gore da osude pokušaj stvaranje nemira kako bi “pala krv u Crnoj Gori” i obezbijede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće”, zaključio je Zeković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije