Povežite se sa nama

Društvo

ZEKOVIĆ: Ko se lati metle, od metle će i stradati

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Građanski aktivista i član Savjeta Građanske inicijative 21. maj Aleksandar Saša Zeković objavio je šaljiv twitt u kome navodi da je vršilac dužnosti durektora Agencije za nacionalnu bezbjednost ANB Dejan Vukšić preko panslovenske saradnje je došao do patenta koji je koristila albanska služba “Sigurimi”.

Tehnika se, piše Zeković, sada koristi za masovno prisluškivanje po Crnoj Gori.

“Metla je operativcima i volonterima iz Odjeljenja za zaštitu svetinja podesna i laka za rad…  Prislone je uza zid TV studija, kafane, restorana, hodnika, balkona, kancelarije, bogomolje… i on air”, pojašnjava on.

Zeković dalje piše koliko je pojava masovna, strahuju i vladajući jer bi uskoro mogli biti obznanjeni i njihovi razgovori iza zatvorenih vrata.

“Neki od njih već se plaše metle …  Ako neđe vidite prislonjenu metlu, ne znači da je usamljena i da je slučajno tu đe jeste. U funkciji je i emituje za Vukšića. Pazite kakve metle kupujete i ne primajte ih na poklon. Metle bi se jednom mogle iskoristiti da ih pometemo jer “ko se lati metle, od metle će i stradati””, napisao je Zeković na Twitteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije