Povežite se sa nama

Vijesti

ZEKOVIĆ: Krivokapić da se izvini zbog učešća u protivzakonitim litijama

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić prilikom posjete sjedištu Televizije Vijesti pokazao političku amneziju. Zaboravio je da je, po sopstvenom priznanju, bio učesnik litija, saopštio je koordinator i član Savjeta Građanske inicijative “21. maj” Aleksandar Saša Zeković.

Sva okupljanja, dodaje, u sklopu manipulacije “Ne damo svetinje” su bila neprijavljena a organizator, bar zvanično, ostao “nepoznat”.

“Danas prozivate, kritikujete i kriminalizujete građane Cetinja i Crne Gore zbog učešća u javnom okupljanju protiv intronizacije mitropolita Joanikija. Da biste druge prozivali, prvo priznajte sopstvenu grešku i izvinite se zbog prošlogodišnjeg učešća u protivzakonitim i netransparentnim litijama”, naveo je Zeković.

Krivokapić je danas Vijestima kazao da je skup na Cetinju nije bio prijavljen, ali ga je ipak neko organizovao i vrijeme je da svi stanu u red odgovornosti.

“Zna se da sve to i košta i treba ući u čitav sistem koji govori o tome da je neko ipak organizator, da je taj organizator to organizovao na način da bi podstakao incidente”, rekao je Krivokapić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije