Povežite se sa nama

Vijesti

ZIROJEVIĆ: Premijeru, Molotovljev koktel se ne pije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Veseli premijer, veli, da ne zna je li na policiju na Cetinju bačen molololo… neki tamo koktel. On vjerodostojnost te fotografije nije ni provjeravao. Odgovorno i državnički, nema šta, poručio je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

On je reagovao na izjavu premijera Zdravka Krivokapića koji je saopštio da su imali fotografiju Molotovljevog koktela koji je navodno bačen juče na policiju na Cetinju, ali da nijesu provjeravali je li lažna.

-Ali je zato rekao da je u 4:30 on krenuo helikopterom sa partijarhom, a da je u 6:30 patrijarh htio da ide pješke. Ovoliku količinu nelogičnosti i gluposti nijesam imao prilike da čujem ni tokom najkasnijih fajronta u ranim jutarnjim časovima.

U pravu je za jedno, 5.09. će se izučavati u udžbenicima. Ali ne kao čudo u bezbjednosnom sektoru, nego kao čudo u teologiji jer je prvi put u istoriji neki mitropolit stigao direktno sa nebesa umotan u ćebe, pod pratnjom dugih cijevi i to je zabilježeno kamerom.

Predsjedniče Vlade, pošto rekoste da nijeste iz te branše, čisto da znate – Molotovljev koktel se ne pije- napisao je Zirojević na Tviteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije